suna direct:+0723305907

Abonamente persoane fizice

Pentru ca dorim sa devenim un partener strategic pentru fiecare client am hotarât sa creem si posibilitatea de accesare a serviciilor noastre juridice si persoanelor fizice.

Abonament standard pentru clientii persoane fizice:

 • numai 300 lei pentru consultanta juridica nelimitata/luna;
 • 30% reducere la onorariul fix în cazul unui eventual proces.

 

Programul "AVOCATUL FAMILIEI"

Ce va ofera acest program?

Avocatul Familiei isi propune sa reprezinte clientul si sa apere interesele acestuia si a familiei sale la aparitia situatiilor conflictuale si de a oferi siguranta juridica a raporturilor juridice in care se afla.

Si, de asemenea sa consulte clientul si familia acestuia pentru evitarea oricaror consecinte juridice negative ale actiunilor sau inactiunilor acestora.

Noi va oferim confidentialitate totala, profesionalism si promptitudine.

Avocatul Familiei propune solutionarea urmatoarelor probleme:

I. PROBLEME LEGATE DE AVEREA FAMILIEI DVS.

In situatia in care aveti de recuperat o proprietate, sau sa obtineti despagubiri de la cei care v-au deposedat familia de averea bunicilor si a parintilor dvs, de revocat un testament, de reziliat vreun contract de donatie sau vanzare cumparare noi  va punem la dispozitie servicii de un inalt profesionalism si confidentialitate.

II. PROBLEME LEGATE DE DREPTUL FAMILIEI

 • Conflicte intre soti: Divorturi, Partaje intre soti, Pensii de intretinere pentru copiii minori si pentru fostii soti/ sotii, incredintari si stabilire domiciliu minor, Programe de vizitare minor;
 • Probleme legate de mosteniri: Testamente; Donatii; Contracte de intretinere pentru batrani cu sfaturi acreditate in domeniu;
 • In situatia in care doriti sa va asigurati patrimoniul personal inainte de incheierea unei casatorii din dragoste, care sa va fereasca de orice necaz si pe dvs. si pe viitorul sot/sotie, va stam la dispozitie in vederea consilierii incheierii de Contracte prenuptiale.

III. PROBLEME LEGATE DE INVESTITIILE FAMILIEI DVS.

 • Va putem consilia, asista si reprezenta in situatia in care dvs. sau un alt membru al familiei doriti sa faceti o investitie.
 • Daca doriti sa achizitionati o casa, un teren, sa cumparati actiuni sau parti sociale va asteptam sa ne contactati.

Activitatea noastra consta in informarea detaliata cu privire la:

 • Starea juridica a proprietatii;
 •  Starea asupra sarcinilor de care este grevat imobilul, precum si orice servituti sau acorduri reciproce care privesc proprietatea;
 • Regimul din cartea funciara si istoric;
 •   Regimul rolului fiscal si istoric;
 • Conditii speciale de fiscalitate si regim aplicabil proprietatii.
 • In situatia in care constructorul dvs. nu si-a respectat obligatiile, nu v-a predat casa la timp, antreprenorul sau  constructorul a intrat in procedura insolventei … Avem solutii in toate aceste cazuri.
 • Daca doriti acte de proprietate in favoarea copiiilor dvs. minori/majori, daca doriti sfatul de administrare a propriei averi adresati-va Avocatului Familiei.
 • Daca firma dvs. sau a familiei dvs. se gaseste in impas juridic/fiscal ori doriti consultanta confidentiala in domeniul dreptul afacerilor, APELATI LA AVOCATUL FAMILIEI DVS.

IV. VA AJUTAM SI IN MATERIE PENALA

Daca unul din membrii familiei dvs. este victima unei infractiuni il putem reprezenta ca parte civila sau parte vatamata in procesul penal.

Cu aceeasi probitate profesionala ne vom face datoria daca unul din membrii familiei dvs. savarseste o infractiune pentru care este cercetat penal.

 

In cazul in care succesul procesului sau diferendului dumneavoastra este indoielnic, puteti fi sigur ca avocatul dumneavoastra va va oferi spre analiza mai multe variante, iar alegerea finala va apartine.

Daca doriti sa primiti mai multe informatii cu privire la acest program va rugam sa ne contactati.

Contactați-ne online

Completați următorul formular pentru mai multe informații sau pentru a solicita o consultație.